BODY+ EFFECT

VERBLUFFENDE BENEN. OPTIMALE FITHEID. ULTIEM COMFORT.

ITEM m6 BODY+ EFFECT staat voor de unieke combinatie van compressie en lichaamscorrigerende technologie. Trek ITEM m6 aan en u ervaart direct een gevoel van lichtheid – u voelt zich fit en evenwichtig. Het corrigerende effect modelleert uw benen zodat u een nog mooier silhouet en een perfect gladde huid krijgt. Dit is wat ITEM m6 tot een innovatie maakt voor een ieder die mode van eersteklas kwaliteit waardeert en iets goed voor het eigen lichaam wil doen.

EXPERTISE ‘MADE IN GERMANY’

MEER ERVARING. INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN. DE HOOGSTE STANDAARDEN.

ITEM m6 is het modemerk van medi, een high-tech fabrikant uit Duitsland en een van ‘s werelds meest toonaangevende namen op het gebied van medische compressiekousen. Dit betekent meer dan 60 jaar ervaring in het toepassen van de hoogste ontwikkelings- en productiestandaarden, geraffineerde productieprocessen en de gerenommeerde kerntechnologie “medi-compressie”; aspecten die allemaal worden ingezet voor het maken van ITEM m6 beenmode en shapewear-producten.

VERRASSEND

PERFECTE WARMTE- EN VOCHTDISTRIBUTIE. DUURZAMER. BLIJVENDE KLEUREN.

ITEM m6-producten worden gemaakt van dezelfde geavanceerde polyamide- en elasthaanvezels als gebruikt wordt bij hoogwaardige sportkleding. Dankzij deze innovatieve, ultramoderne vezels en de speciale materiaalmix, in combinatie met exact gedefinieerde compressiekenmerken, passen de beenmode en shapewear-producten van ITEM m6 u als een tweede huid. Het effect houdt verrassend lang aan – zonder af te zakken of in uw huid te snijden.

HET GEHEIM: COMPRESSIE

ONGEËVENAARD COMFORT. EEN UNIEK EFFECT. STEEK VOOR STEEK.

Het geheim achter ITEM m6 is de exact gedefinieerde compressiekenmerken van de producten. Het speciaal ontwikkelde HIGH-TECH FORM-FIT GAREN past zich perfect aan de vorm van uw lichaam aan, terwijl de compressie de bloedcirculatie stimuleert om u een extra energieboost te geven. Of het nu beenmode of shapewear is, u zult het verschil onmiddellijk merken als u de producten voelt. Het voor de eerste keer aantrekken van onze producten kan wat ongewoon aanvoelen als u nog nooit eerder medi-compressie heeft ervaren, maar u zult al snel het unieke, vitaliserende effect voelen.

Legwear_3d_verpackung